Pivní májový speciál od Zubra je extra hořký. Čepuje se do konce května

Jarním speciálním pivem, se kterým přichází pivovar Zubr, je sváteční 12,5° ležák čepovaný pod názvem Zubr Extra hořký. Pivo s 5,2% obsahem alkoholu, které zraje v ležáckých tancích přesně 65 dní…

Magazín

Zubr

Jarním speciálním pivem, se kterým přichází pivovar Zubr, je sváteční 12,5° ležák čepovaný pod názvem Zubr Extra hořký. Pivo s 5,2% obsahem alkoholu, které zraje v ležáckých tancích přesně 65 dní, se vyznačuje intenzivní hořkostí s výrazným chmelovým aroma a čepuje se od 20. dubna do 31. května 2013 ve vybraných podnicích.

„Intenzivní hořkost speciálu vzniká na varně během chmelovaru, kdy je český chmel dávkován do piva na pětkrát v přesně stanoveném množství a čase, což je oproti běžným pivům o dvě dávky chmelení navíc,“ uvedla Nataša Rousková, sládková přerovského pivovaru. Právě chmel dodává pivu jeho typickou hořkou chuť a obsahuje některé zdraví prospěšné bioaktivní látky, které zlepšují trávení a působí v těle jako přirozené antioxidanty.

Partner portálu:

Díky Alkohol.cz jste si mohli přečíst tento článek — prosím podpořte nákupem v obchodě Alkohol.cz tento portál ALKOHOLIA.CZ a přečtěte si další skvělé články o alkoholu v budoucnu — mnohokrát Vám děkujeme:

Nakoupit v obchodě Alkohol.cz ↗
a podpořit tak ALKOHOLIA.CZ


vycepni-zarizeni-dynamicky-2.gif
brand-745x100-1493717091.jpg

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.