Nepasterizovaný Gambrinus nově v 1000 hospodách po celé ČR


Gambrinus

Plzeňský pivovar Gambrinus rozšířil své portfolio. Milovníkům českého piva nabízí Nepasterizované G, pivo s výraznou svěží chutí. Té dosahuje zejména díky speciálnímu procesu mikrofiltrace. Čeští pivaři si mohou objednat čepovaný Nepasterizovaný G již nyní. K dostání je ve více než 1000 vybraných restauracích a hospodách.

Nepasterizované G pouze točené

Nepasterizované G je vařeno plzeňskými sládky z kvalitních přírodních surovin podle tradiční plzeňské receptury. Není ovlivněno pasterizací a díky šetrnému zpracování ve finální části procesem mikrofiltrace si uchovává výraznější chuť, vůni a křišťálovou jiskrnost piva Gambrinus. Pivaři si ho vychutnají ve více než 1000 vybraných restauracích a hospodách.

„Variantu v lahvích nechystáme,“ oznámil Vojtěch Homolka, obchodní sládek značky Gambrinus a uvedl důvod: „Chceme, aby lidé v našich hospodách dostali něco výjimečného, co se jinde nedá sehnat. Proto jsme připravili Nepasterizované G právě tímto způsobem. V kombinaci s perfektním načepováním tohoto piva o správné teplotě do speciální sklenice, která svým klasickým tvarem podporuje trvanlivost a krásu pivní pěny, nabídneme pivním fajnšmekrům ojedinělý zážitek.“

Napasterizované G je České pivo

Stejně jako další varianty značky Gambrinus i Nepasterizované G je nositelem chráněného zeměpisného označení České pivo. Spotřebitelé tak mají jistotu, že takto označené produkty jsou skutečně českým pivem vyráběným z kvalitních českých surovin, v České republice a dle tradičních postupů vaření.

Čtěte také: Co znamená „Gambrinus“? Zkomoleninu jména patrona pivovarníků