Becherovka Lemond připravila na Valentýna speciální koktejly

Valentýn klepe na dveře. Plánují se velkolepé párty, ale i pohodové večery ve dvou. Obě řešení valentýnské noci jsou ideální příležitostí ke spojení s koktejly od Lemondu. Ten vytáhl ze šejkru další koktejlové lahůdky…

Magazín


  Horký tip č. 1: Koupit 🍾 ALKOHOL online přes e-shop Alkohol.cz  
  Horký tip č. 2: Koupit 🍃 KRATOM online přes e-shop AdamKrupa.cz  

Valentýn klepe na dveře. Plánují se velkolepé párty, ale i pohodové večery ve dvou. Obě řešení valentýnské noci jsou ideální příležitostí ke spojení s koktejly od Lemondu. Ten vytáhl ze „šejkru“ další koktejlové lahůdky, které namíchal speciálně pro valentýnské řádění. Tak vznikly koktejly Lemond Flame a Lemond Cherry Cream. Jsou jednoduché na přípravu a skvěle chutnají.

Koktejly se stále častěji míchají doma, proto je důležité, aby byl takový koktejl jednoduchý na přípravu a mohl si jej připravit i úplný začátečník. „Ovocná a svěží chuť Becherovky Lemond je pro domácí míchání koktejlů jako stvořená. Spolu se smetanou, mlékem nebo Malibu dostanete netradiční spojení chutí,“ řekl o nových koktejlech Marek Grabovský, manažer značky Becherovka Lemond, a dodal: „Namíchat Flame a Cherry Cream zvládne každý. Není se čeho bát. Těmito valentýnskými koktejly rozhodně ohromíte“.

Becherovka Lemond - Cherry Cream

Koktejl Lemond Cherry Cream

Lemond Cherry Cream

5 cl Lemond, 3 cl smetana, 3 cl mléko, 1 cl cukrový sirup, soda, koktejlová třešeň (šejkr)

Vhodná sklenice: Pro koktejl Lemond Cherry Cream se hodí longová sklenice

Jak na něj: Do šejkru naplněného po okraj ledem přidáme všechny ingredience (kromě sody a třešně) a protřepeme. Následně obsah scedíme do sklenice naplněné čerstvým ledem. Dolejeme sodou a přidáme koktejlovou třešeň.

Becherovka Lemond - Flame

Koktejl Lemond Flame

Lemond Flame

4 cl Lemond, 1 cl Malibu, ananas juice (šejkr)

Vhodná sklenice: Pro koktejl Lemond Flame se hodí nízká a široká sklenice

Jak na něj: Všechny potřebné ingredience dáme do šejkru naplněného po okraj ledem a důkladně protřepeme. Poté vše scedíme do ledem naplněné sklenice.

Barmanské rady:

  • Ledovou tříšť (drť) snadno vytvoříme tak, že vložíme několik kostek ledu do čistého kusu látky a rozdrtíme led například dřevěnou paličkou na maso. Led drtíme z toho důvodu, abychom dostali do koktejlu větší množství vody, které se tam bude rozpouštět.
  • Třtinový cukr můžeme nahradit jiným sladidlem. Dobrou volbou je cukrový sirup nebo různé druhy jednodruhových marmelád, které už jsou ovocem ochucené.
  • Předem nachlazené skleničky, v mrazáku či lednici, zvyšují požitek z pití koktejlu.
  • Pro domácí party nebo večírek není nutné použít sklenici, která je pro daný nápoj určená.

Partner portálu:

Díky Alkohol.cz jste si mohli přečíst tento článek — prosím podpořte nákupem v obchodě Alkohol.cz tento portál ALKOHOLIA.CZ a přečtěte si další skvělé články o alkoholu v budoucnu — mnohokrát Vám děkujeme:

Nakoupit v obchodě Alkohol.cz  
a podpořit tak ALKOHOLIA.CZ


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.