Značka Velkopopovický Kozel provedla spotřebitelský průzkum, z něhož jednoznačně vyplynulo, že Češi jsou nejen pivním, ale i „grilovacím“ národem. Celých 96 % populace v České republice grilování už někdy zažilo a z toho 98 % respondentů potvrdilo, že grilují několikrát do roka. Podle 91 % dotázaných navíc ke grilování neodmyslitelně patří pivo.
Při nakládání masa na grilování vyzkoušelo pivo jako součást marinády 74 % populace a 51 % jí považuje za vynikající. Značka Velkopopovický Kozel se proto rozhodla vyjít v tomto směru „grilovačům“ vstříc, spojila se se špičkovými kuchaři z Pražského kulinářského institutu a nechala je vytvořit zajímavé recepty na grilování s pivem. Výsledek mohou spotřebitelé najít na speciálním webu www.poctivegrilovani.cz.
Partner portálu:
Díky Alkohol.cz jste si mohli přečíst tento článek — prosím podpořte nákupem v obchodě Alkohol.cz tento portál ALKOHOLIA.CZ a přečtěte si další skvělé články o alkoholu v budoucnu — mnohokrát Vám děkujeme: