Pivo ke grilování neodmyslitelně patří, myslí si 9 z 10 Čechů

Značka Velkopopovický Kozel provedla spotřebitelský průzkum, z něhož jednoznačně vyplynulo, že Češi jsou nejen pivním, ale i „grilovacím národem“. Celých 96 % populace v České republice grilování už někdy zažilo…

Magazín

Pivo ve sklenici

Značka Velkopopovický Kozel provedla spotřebitelský průzkum, z něhož jednoznačně vyplynulo, že Češi jsou nejen pivním, ale i „grilovacím“ národem. Celých 96 % populace v České republice grilování už někdy zažilo a z toho 98 % respondentů potvrdilo, že grilují několikrát do roka. Podle 91 % dotázaných navíc ke grilování neodmyslitelně patří pivo.

Při nakládání masa na grilování vyzkoušelo pivo jako součást marinády 74 % populace a 51 % jí považuje za vynikající. Značka Velkopopovický Kozel se proto rozhodla vyjít v tomto směru „grilovačům“ vstříc, spojila se se špičkovými kuchaři z Pražského kulinářského institutu a nechala je vytvořit zajímavé recepty na grilování s pivem. Výsledek mohou spotřebitelé najít na speciálním webu www.poctivegrilovani.cz.

Partner portálu:

Díky Alkohol.cz jste si mohli přečíst tento článek — prosím podpořte nákupem v obchodě Alkohol.cz tento portál ALKOHOLIA.CZ a přečtěte si další skvělé články o alkoholu v budoucnu — mnohokrát Vám děkujeme:

Nakoupit v obchodě Alkohol.cz ↗
a podpořit tak ALKOHOLIA.CZ


vycepni-zarizeni-dynamicky-2.gif
brand-745x100-1493717091.jpg

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.