Počátkem tohoto týdne začaly vybrané restaurace na Přerovsku, Olomoucku a Zlínsku čepovat vícestupňový pivní speciál ZUBR Maxxim. Pro letošní závěr roku je vyrobeno opět více piva (o cca 10 %) než v loňském roce, a to z důvodu velkého zájmu o tento exkluzivní pivní speciál. Kromě sudového piva bude ZUBR Maxxim k dostání také v lahvích, a to v balení multipack po 8 kusech.
Speciál ZUBR Maxxim se vyrábí v limitovaném množství, proto se těm, kdo dávají přednost točenému pivu, vyplatí neotálet s ochutnávkou přímo ve vybraných výčepech. I letos se pivní fajnšmekři mohou těšit na dvě varianty tohoto slavnostního piva, a to nejen standardní filtrované pivo, ale i současně jeho nefiltrovanou variantu, charakteristickou mírným zákalem a plnou silnou chutí.
Čtěte také: Vánoční polotmavý Holba Šerák Speciál již v restauracích i obchodech
Partner portálu:
Díky Alkohol.cz jste si mohli přečíst tento článek — prosím podpořte nákupem v obchodě Alkohol.cz tento portál ALKOHOLIA.CZ a přečtěte si další skvělé články o alkoholu v budoucnu — mnohokrát Vám děkujeme: