Archiv pro štítek: horké nápoje

Magazín

Horká medovina zahřeje v chladných zimních dnech. Vyzkoušejte ji

K dobré medovině není třeba přidávat žádné koření ani dochucovadla. Horká medovina se podává při teplotě okolo 50°C. Nesmíme ovšem zapomenout medovinu zředit vodou…

Magazín

Svařené třešňové pivo „Glühbier“ je hitem vánočních trhů v Německu

Většinou přes zimu konzumace piva klesá, neboť lidé dávají přednost teplým nápojům, jakými je grog, punč nebo svařené víno. Glühbier je proto skvělý nápoj pro milovníky piva…

Magazín

Horký punč je oblíbenou zimní pochoutkou. Pochází z Indie

Punč rozhodně nepatří pouze ke štědrovečernímu stolu nebo na silvestrovský večírek. Tento kořeněný teplý nápoj je ideální pro kterýkoli chladný den během zimních měsíců…